sinds 1967 een brede waaier aan diensten

alle troeven in één hand:

duurzame aanpak

Een langetermijnvisie vereist een duurzame aanpak op elk vlak: van materiaal tot personeel. Dit vertaalt zich ook in de vele transporten die we uitvoeren die dragen tot een groenere samenleving.

100% Belgisch personeel

We hebben een breed aanbod aan specifieke diensten. Om die reden is ons personeel goed opgeleid en gespecialiseerd voor elke taak die ze toegewezen krijgen. Elke lading, los- en laadplaats is verschillend.

constante ontwikkeling

We investeren voortdurend in nieuwe en duurzame technologie zodat we altijd de beste diensten kunnen garanderen. Dankzij dit gegeven zijn we in staat om bij elk probleem proactief te reageren.

Kunnen we uw transport aanpakken ?

recycling transport

Energie en materiaal is kostbaar, niets gaat nog verloren. Afval is verleden tijd. Hout, plastiek, papier wordt door onze walking floor trailers vervoerd naar een tweede, of zelfs derde, leven. In de vorm van nieuwe producten of groene energie.
Het eindresultaat is dat onze leefomgeving er beter van wordt.

aanlevering beurstapijt

Sedert enkele jaren zijn we op vraag van enkele klanten ons materiaal gaan aanpassen om op een snelle manier beurs- en evenementtapijt aan te leveren. Voorzien van een speciale trailer, een meeneemheftruck en een pak ervaring, zijn we steeds vaker een vaste waarde op elke grote internationale beurs.

transport bulkwagen
transport beurstapijt

klanten verder helpen

Reeds 50 jaar blijven we onszelf uitvinden door nieuwe ervaringen te leren, specifiek materiaal aan te schaffen en vooral te luisteren naar de noden van de klant.

Deze strategie heeft niet enkel ons gebracht waar we nu staan, maar ook onze klanten. Dat brengt ons bij het grote doel:
onze klanten verder helpen. Letterlijk en figuurlijk.